Hlavní obsah
Článek

Soudní tahanice o děti může začít! Herec Brad Pitt (60), který se rozvádí s Angelinou Jolie (48), s podpisem rozvodových papírů dlouho otálel. V pátek je u californského vrchního soudu konečně podepsal. Už teď je nad slunce jasné, že celý rozvodový kolotoč nebude mít hladký a rychlý průběh.

Angelina chce mít všech šest dětí ve své výhradní fyzické péči s tím, že je Brad bude moci pravidelně navštěvovat. Brad ovšem požaduje společnou péči ve společné domácnosti. Podle zdroje z okolí bývalého hvězdného páru spolu ale Brad a Angelina v tuto chvíli komunikují jen přes právníky.

Zdá se, že jakákoliv rozumná dohoda, která by mohla vyhrocenou situaci uklidnit, se v tomto případě konat nebude. Brad i Angelina jsou odhodlaní o společné potomstvo ve věku od osmi do patnácti let, které vychovávali společně, bojovat. Zdali nakonec zvítězí Angelina, nebo se o děti budou o péči o děti dělit rovným dílem, jak si přeje Brad, ukáže teprve soud.

Angelina, která podala žádost o rozvod 15. září a jako důvod uvedla neslučitelné rozdíly, by přeci jen mohla být ve výhodě. Spekulovalo se totiž o Bradově nevěře s herečkou Marion Cotilard. Policie Brada navíc vyšetřovala kvůli údajnému napadení syna Maddoxe během společného letu z Francie do Ameriky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám