Hlavní obsah
Článek

Tak to je velké zklamání!  Lucie Bílá (58) na poslední chvíli zrušila své dva největší koncerty letošní sezóny. Více než třicet tisíc lidí z celé republiky, kteří se na víkendové koncerty do  vysočanské O2 areny chystali, je teď zklamaných.

Zpěvačku zradilo zdraví. Přiznala to na své sociální síti. „Třicet let se chystám na tenhle den. Ráno jsem začala brát antibiotika na zánět průdušek. Buďte se mnou," napsala Bílá nejdřív svým fanouškům stroze.

A pak přidala delší omluvu. „30 let se připravuji na tak velký koncert. Posledních několik měsíců poctivě ladím formu psychicky i fyzicky. A teď se mi stalo to, o čem se všem zpěvákům zdá v nejhorších snech. Dvakrát vyprodaná O2 arena a já mám zánět průdušek. Nemám hlas. Jsem zvyklá jít na pódium v jakémkoli stavu, ale nemůžu jít bez hlasu. Nedovedete si představit, jak je to pro mne těžké, ale musím poprvé v životě říct: Dnes ani zítra nevystoupím. Celým svým srdcem se vám omlouvám,“ uvedla.

Oba koncerty se přesouvají na 8. ledna. "Vstupenky zůstávají v platnosti. Koncert z 5.11. se přesouvá na 8. ledna 2017 od 20:00 a koncert z 6.11. se přesouvá na 8. ledna 2017 od 14:00," píše se na zpěvaččině sociální síti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám