Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Popový krasavec Enrique Iglesias (36) si umí užívat života. Spolu se svým německým ovčákem Lucasem si ve středu zajezdil na vodním skútru podél pobřeží floridské Miami Beach. Šikovný hafan si přitom sedl před svého pána, přední tlapy přehodil přes řídítka a vypadal, jako kdyby měl celou akci suverénně "pod palcem". Jako velký pohodář se díval po okolí a jeho jazyk mu v rychlosti jízdy vlál po straně ve vzduchu. Enriqua a jeho psíka natáčeli kameramani v rámci videa propagující životní styl na Miami, kde hvězda žije už od dětství.

Původem španělský zpěvák si kromě jízdy na skútru vyzkoušel i speciální hydroplán, s nímž se mohl proletět také nad hladinou Atlantiku. Iglesias předvedl, že se rozhodně ničeho nezalekne a na chvíli se stal jeho pilotem. Zároveň ale příliš nedbal na bezpečnost svou ani pejska Lucase. Na skútru se proháněli oba bez záchranné vesty.

Držitel pěvecké ceny Grammy dlouhá léta randil s ruskou tenistkou Annou Kurnikovou, s níž se měl dokonce ženit. Dvojice se však po několika velkých krizích a rozchodech nakonec definitivně rozdělila v roce 2008.

Reklama

Další články

Načítám