Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S krutostí osudu se v těchto dnech potýkají manželé Michael Bublé (41) a Luisana Lopilato (29). Staršímu synovi kanadského zpěváka a argentinské modelky, teprve tříletému Noahovi, lékaři diagnostikovali rakovinu. Se smutnou zprávou se rodiče svěřili na modelčině Facebooku.

„Jsme zdrceni nedávnou diagnózou rakoviny u našeho staršího syna Noaha, který momentálně prochází léčbou ve Spojených státech,“ zaznělo v prohlášení manželů, kteří vychovávají ještě devítiměsíčního syna Eliase.

„Vždy jsme hodně hovořili o důležitosti rodiny a lásky, kterou dáváme našim dětem. Luisana a já věnujeme všechen náš čas a pozornost na pomoc Noahovi, aby mu bylo lépe, proto nyní odkládáme naše profesní aktivity. V průběhu této těžké doby vás žádáme, abyste se za něj modlili a respektovali naše soukromí. Máme před sebou dlouhou cestu a doufáme, že s podporou naší rodiny, přátel a fanoušků po celém světě a víry v Boha můžeme tuto bitvu vyhrát,“ vznesli zbožné přání zdrcení rodiče.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám