Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Chyběla vám snad až příliš originální zpěvačka, již proslavil hit Pejskové se koušou? Marie Pojkarová (68) je zpátky na scéně a poslouží jako kulturní vložka v Prostřenu, kde budou příští týden vařit celebrity.

Zpěvačka, nad jejímiž klipy nejeden divák nevěřícně kroutí hlavou, sice nabídku připravit soutěžní menu nedostala, ale před kamery se dostala díky svému kamarádovi Zdeňku Macurovi (49), který to štěstí měl. Bojovník za ženská práva Marii vyměnil za Ivetu Bartošovou (†48), která byla v minulosti jeho favoritkou.

Při vaření se obešel bez pomoci zkušené hospodyňky, ale zpěvačka se mu náramně hodila ve chvíli, kdy měl přijít se zábavou. Přednáška o domácím násilí by totiž Krampolovy, Reginu z VyVolených, Pavla Novotného ani Zdeňka Podhůrského příliš neuspokojila.

Marie a Zdeněk už tvoří sehranou dvojici. Společně si zahráli ve zpěvaččině klipu k písni Já půjdu dál, který se odehrával v jeho proslulé paletové chaloupce. Macura od těch časů posbíral zkušenosti ve skladu ve Velké Británii, odkud se domů vrátil s nepořízenou. Kariéra Pojkarové neskončila u písně Pejskové se koušou, ale pro své publikum chystá další překvapení. Zpěvačka se do Prostřena vyparádila a kvůli natáčení dokonce změnila svůj zažitý vzhled.

Léta byla Pojkarová věrná stejnému účesu, ale tentokrát přišla s ráznou změnou. Když si stáhla dříve rozpuštěné vlasy, vypadala jako sestra Hanky Krampolové.

Reklama

Další články

Načítám