Hlavní obsah
Článek

V divadlech, televizích a dabingových studiích s ním nemohou v následujících měsících vůbec počítat! Řeč je o herci Jiřím Dvořákovi, kterého diváci znají nejen jako čerta z pohádky Anděl Páně, ale i z Expozitury, Pojišťovny štěstí a řady dalších seriálů i filmů. Tenhle charismatický chlapík má totiž docela nezáviděníhodné zdravotní trable.

„Jiří má velké problémy s jícnem, nemůže kvůli tomu tolik namáhat hlasivky. Hodně ho to sebralo,“ prozradil Blesku zdroj z divadla s tím, že musel zrušit veškerou práci až do ledna 2017.

Sám herec, který hrál i v pokračování seriálu Sanitka, kde se objevil třeba po boku Dagmar Havlové, zprávy o svém zdraví mírní. „Jsem nemocný, ale nikoli dlouhodobě. Budu v pořádku,“ uvedl a poděkoval za podporu od fanoušků a jejich přání k brzkému uzdravení.

Ve vinohradském divadle ruší jedno představení za druhým, především hry Dvojitý agent a Ideální manžel. Roli v Amadeovi za něj převzal herec Denny Ratajský.

„Vzhledem k nemoci pana Dvořáka jsme byli nuceni zajistit provoz divadla, a to včetně záskoků. To neznamená, že by se po uzdravení neměl do svých rolí vrátit. Zatím však neznáme termín jeho návratu,“ napsal k tomu ředitel Divadla na Vinohradech Tomáš Töpfer.

„Naše divadlo se nachází ve složité situaci. Zprávy o zdravotním stavu a délce léčení se mění ze dne na den,“ postěžoval si na webu divadla jeho ředitel. Kromě nemoci Dvořáka trápí divadelní stánek i úraz Terezy Bebarové.

„V současné době tak nemůžeme hrát hned šest titulů z našeho repertoáru,“ dodal.

Problém bude mít ale i stanice Prima Zoom, jejímž je Dvořák dvorním hlasem a namlouvá veškeré upoutávky na pořady. Dříve byl exmanžel Báry Munzarové také hlavním hlasem České televize, to už je však minulost.

Reklama

Další články

Načítám