Hlavní obsah
Článek

Není žádným tajemstvím, že Katy Perry (39) má o blížící se prezidentské volbě jasno. Hillary Clinton podporuje už od začátku její kandidatury a do celé akce nyní zatáhla i svého partnera Orlanda Blooma (39). Společně se na páteční halloweenskou párty herečky Kate Hudson vydali ve vtipném přestrojení.

A zatímco role Katy byla hned všem jasná, Orlando pořádně zamotal hlavy jak fotografům, tak všem přítomným. Po počátečních domněnkách, že se herec nachází v kostýmu Billa Clintona, vyšlo najevo, že se schoval do recesistické postavičky s oranžovými vlasy a kšiltovkou s jeho heslem 'Make America Great Again' mající znázorňovat Donalda Trumpa. Později po skončení párty byl Bloom spatřen, jak už jen s vycpaným břichem a v kalhotách od ‚Donaldova‘ modrého obleku nastupuje s ‚Hillary‘ do auta.

Zpěvačka s hercem se tak možná stanou novými nástupci Heidi Klum a jejího exmanžela Seala, kteří byli vtipnými halloweenskými kostýmy pověstní. Jen o den později se na další párty vydali v retro stylu a Katy jako zlobivá učitelka oslavila se svým školním trenérem gymnastiky své 32. narozeniny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám