Hlavní obsah
Článek

Prošel čtyřkolovým konkurzem, nadšený z něj je i sám Karel Gott (†80). Hlavní roli v připravovaném muzikálu Čas růží s písněmi Karla Gotta si zazpívá muzikálová hvězda Jan Kopečný. "Mám z toho obrovskou radost. Je to meta, která tady ještě nebyla. Jsem šťastný, že toho můžu být součástí," řekl Super.cz Kopečný.

Sám přiznal, že konkurz byl opravdu náročný. "Byl to nejhorší konkurz v mém životě. Prošel jsem čtyřmi koly. Nejhorší bylo první, šestnáct lidí v porotě, mezi nimi Karel. Rozklepala se mi kolena, byl jsem hrozně nervózní, strašnej zážitek," vzpomíná Honza, který během konkurzů zazpíval hity jako Je jaká je, Má první láska se dnes vdává, Stokrát chválím čas a další. A nám na kameru úryvek té poslední také zazpíval.

Kopečný prozradil, co mu řekl sám Karel Gott. "Přemýšlel jsem, kdo asi zazpívá ty moje písně, nevěřil jsem, že někdo ano, a... ano," řekl Gott Kopečnému.

Honza zpívá v řadě českých muzikálů. V Brně hraje v Dětech ráje, v Praze v Mamma Mia! a Angelice. A právě s Angelikou bude také hostovat v brněnském Bobycentru. Čeká ho tak náročný podzim.

"Už jsem si tenhle proces vyzkoušel s Dětmi ráje, teď k tomu přibude Angelika. Začínáme zkoušet Čas růží v listopadu, v březnu je premiéra. Bude to náročný, ale nic, co by se nedalo zvládnout," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám