Hlavní obsah
Článek

To je neuvěřitelné, co lidé z České televize dokážou! Tímhle parafrázovaným výrokem Roberta Záruby (56) by se dalo podivit nad jeho novým kšeftem. Mnoha sportovními fanoušky milovaný spíkr, který za mikrofonem stál v posledních dvaceti letech pokaždé, když Česku v hokeji o něco šlo, se upsal nevídané disciplíně! Bude se objevovat před zaplněným Kongresovým centrem.

Producenti ho zlanařili do chystaného „chlapského muzikálu“ Rocky. „Hraju si rád, ale jako herec jsem amatér. Rocky nabízí roli sportovního komentátora, a tak věřím, že to dokážu splnit,“ svěřil se Záruba.

Sám přiznává, že kdyby mu někdo před časem řekl, že se v podobném díle někdy objeví, asi by ho poslal za psychiatrem. „Snažím se účinkování v jiných než sportovních pořadech a projektech držet na frekvenci jedenkrát za deset let. V roce 2007 jsem zkusil tancovat ve StarDance, teď zkusím komentovat jinde než v televizi,“ uvedl sympaťák Robert.

Moderátor se už poctivě připravuje. Miluje první čtyři díly Rockyho a teď si stále častěji pouští soundtrack, aby nasál atmosféru. „Konferenciér duelu asi nebude problém, ale převést rytmus anglického komentáře Stu Nahana do češtiny tak, aby to znělo věrohodně, to je zajímavý úkol. Takže naposlouchávám,“ dodal s tím, že diváci ho možná uvidí hned v jedné ze tří možných rolí. Kromě konferenciéra v muzikálu totiž vystupují právě i dva sportovní komentátoři. A teprve se rozhodne, koho z nich se zhostí autor výroku „Rachna, kachna, to to letělo“ na mistrovství světa 2010 po vyrovnání Karla Rachůnka sedm sekund před koncem semifinále se Švédy.

V díle, které se českým divákům představí v březnu, si hlavní roli zahrají zpěváci Kryštof Michal (Portless, dříve Support Lesbiens), Peter O. Pecha nebo Jan Kříž.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám