Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to něco málo přes rok, kdy si Ester Sátorová a Tomáš Berdych řekli ano před zraky příbuzných během pohádkové svatby v Monaku.

Když jsme se naposledy setkali s modelkou na otevření butiku americké značky v pražské Pařížské ulici, tak jsme se jí ptali na to, jak první výročí oslavili. „Byli jsme na dovolené na týden. Oslavili jsme to v příjemné restauraci s dortem, svíčkou a šampaňským. Pěkně jsme zavzpomínali,” uvedla Ester.

Na opulentním večírku to rozhodně nevypadalo, že by modelka mohla být těhotná, kdy ale přece jen plánují s manželem rozšířit rodinu? „Každý si myslí, že když se žena vdá, tak hned musí mít dítě,” smála se Ester a jedním dechem dodala: „Já mám svou kariéru, je mi teprve dvacet čtyři let, Tomáš je na vrcholu své kariéry, takže si myslím, že by to bylo hodně těžké skloubit. Miminko by strádalo. Takže zatím to není na pořadu dne a nejspíš to tak bude pár let.”

Jak Ester, tak její manžel Tomáš jsou oba jedináčci. „Asi bych nechtěla mít jen jedno dítě. Když se zadaří a ten nahoře dá, tak bych ráda dvě děti,” uvedla Ester Berdych Sátorová.

Reklama

Další články

Načítám