Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Kateřina Brožová (56) chce být za šik dámu za každých okolností. V jeden den se ocitla na křtu hned dvou různých knih a pokaždé si oblékla jiné šaty.

Na křtu kuchařky Jaroslava Sapíka a Jiřího Babici zvolila černý model šatů, naopak pro svou úlohu kmotry nové detektivky Daniely Kovářové vybrala ze svého šatníku červený outfit s odhaleným dekoltem.

A když už Brožová křtila kuchařku, přišla řeč i na to, jak je na tom s vařením. „Víte, musím přiznat, u plotny jsem jako doma, bohužel, nejsem u ní z časových důvodů tak často. Jak tady bylo řečeno, a já to také tak cítím, kdybychom všichni vařili jen doma, tak bychom nenavštěvovali dobré restaurace, a to by bylo také špatně. Takže všeho s mírou, něco doma, něco v zařízeních s gastronomickými pochoutkami. Já si prostě jídlo užívám a jsem všežravec,“ prozradila herečka, která chválila i svého partnera.

„On strašně dobře vaří a baví ho to. Tvrdí, že si kuchtěním po celodenním zápřahu vyčistí hlavu. Při vaření dává přednost rybám a zelenině, ale třeba dokáže udělat i vynikající svíčkovou. Prostě paráda,“ pochválila partnera Kateřina. Oba tedy zvládají vaření, ale kdy si budou vytvářet manželské dobroty, zatím nechávají pod pokličkou tajemství.

„Kdy bude svatba, na to se musíte zeptat mého partnera, ale až přijde čas, tak dáme vědět,“ mlžila Brožová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám