Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak jsme již včera na Super.cz informovali, ve StarDance došlo k nečekané výměně. Taneční partnerka Ondřeje Banka Kamila Tománková musela ze zdravotních důvodů ze soutěže odstoupit a po boku lyžaře ji nahradila kolegyně Eva Krejčířová. Ta dosud tančila s Ladislavem Vízkem, kterého ale diváci a porota minulou sobotu vyřadili.

V úterý v České televizi proběhlo první setkání Banka a Krejčířové jakožto nového páru a rovnou se pustili do tréninku. Není totiž čas ztrácet čas - vedle jiného se spolu musejí sladit.

Nápomocná jim v příštích pár dnech bude i Tománková, která choreografii na příští kolo vymýšlela a s Bankem ji už začala zkoušet. Byla by proto hloupost vymýšlet na poslední chvíli úplně novou. „Jelikož tanec, který Ondřej už téměř umí, dělala ona, tak teď bude chodit na tréninky Ondřeje a Evy a bude jim pomáhat. Rovnou dnes trénují, takže minimálně dnes a asi i zítra budou ve zkušebně ve třech. Fungují teď jako tým, ale jen v rámci tance pro tuto sobotu. V případě postupu už budou choreografie plně v rukách Evy,“ řekl Super.cz zdroj z Kavčích hor.

Tak uvidíme, jak nový pár obstojí. V případě neúspěchu by byla Eva asi jedinou tanečnicí, která by ve StarDance vypadla dvakrát po sobě...

Reklama

Další články

Načítám