Hlavní obsah
Článek

Karolina Gudasová (31) patří mezi naše nejkrásnější zpěvačky, a to i bez jakékoli návštěvy plastické chirurgie. Dokonce se zbavila i umělých řas a nehtů. Nadšený je i její přítel, hokejový brankář Philadelphia Flyers Michal Neuvirth.

"Měla jsem umělé řasy, ty jsem před půlrokem sundala, nemám ani umělé nehty. Jsem úplně přírodní holka," řekla Super.cz na kostýmové zkoušce muzikálu Mefisto Karolina. "Přítel by mě měl rád i s tím, ale myslím, že takhle je radši," usmívala se.

Zpěvačka hraje hlavní ženskou roli Markétky a na pódiu se objeví s příčeskem a nekonečně dlouhými řasami. "Takhle určitě normálně chodit nebudu, hraju kejklířku, tak na tu se to, myslím, hodí," vysvětlovala.

Karolinu na premiéře nepodpoří její přítel, protože mu to hokejová sezóna v Americe neumožňuje. "Mrzí mě to, ale vzhledem k tomu, že hraje hokej, tady být nemůže. Až tady bude, tak se určitě přijede podívat," řekla zpěvačka, která se za přítelem brzy chystá. V USA je častěji než on zde.

"Jsem tam pořád. Za měsíc zase jedu, pak na Vánoce. To si plánujeme udělat výlet do New Yorku a v lednu nějaké moře. Mají pět dní volno," prozradila s tím, že nejhorší je zvládnout časový posun. "Úplně jsem si nezvykla. Občas přijedu a hned hraju. První tři dny jsou hodně náročné, ale dá se to zvládnout," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám