Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jeden z outsiderů osmé série StarDance se na základě hlasování porotců muset odporoučet! Diváci rozhodli o tom, že tančit dál o sobotních večerech v České televizi nebudou bývalý fotbalový internacionál Ladislav Vízek a Eva Krejčířová. Zatímco většina končících soutěžících veřejně nebo v ústraní pláče, „čutálista“ měl radost. „Už vám tu někdo po vypadnutí jásal?“ ptal se. Skončit chtěl už před týdnem, tehdy se ale ještě místo něj loučila MIluše Bittnerová. Hlasujte v anketě na konci článku!

Vízek opravdu nepatří mezi rozené tanečníky, byla s ním ale prý velká zábava.

„Tohle není pažit, je to bohužel parket. Kopačky nemohu mít, v dresu nemohu být, rozhodčí jsou přísní, nedá se nic dělat,“ pokračoval Vízek.

„Čekal jsem to, proto jsem pozval mé nejlepší kamarády, aby byli svědky mé defenestrace,“ bavil dál obecenstvo a kamera zabírala například bývalého trenéra fotbalové reprezentace Ivana Haška nebo Vízkova zeťáka Vladimíra Šmicra. Toho Česká televize ohledně účasti v soutěži také oslovila, místo sebe ale poslal tchána.

Eva Krejčířová byla dojatá. „Chtěla bych Láďovi strašně poděkovat. Byl úžasný, držel se a bojoval jako býk. I když to někdy vypadalo, že remcá, tak bojoval. Vůbec nikdy jsem se s ním nenudila,“ uvedla tanečnice, která má sportem zocelené tělo.

Příští víkend se osm párů utká o postup s tanci paso doble a slowfox. V hlasování poroty byl po Vízkovi druhý nejhorší Emanuele Ridi, možná že se tedy bude právě on i s Lucií Hunčářovou příště loučit se soutěží.

Kdo podle vás ve StarDance skončí příště?
Roman Zach a Andrea Třeštíková
5,2 %
Ondřej Bank a Kamila Tománková
7,4 %
Olga Šípková a Marek Dědík
5,1 %
Emanuele Ridi a Lucie Hunčárová
52,8 %
Jana Plodková a Michal Padevět
5,1 %
Anna K a Marek Hrstka
11,5 %
Kristýna Leichtová a Václav Masaryk
8,1 %
Zdeněk Piškula a Veronika Lálová
4,8 %
Celkem hlasovalo 19538 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám