Hlavní obsah
Článek

Lucii Gelemové se muselo ulevit, když Felix Slováček svou o čtyřicet let mladší milenku konečně oficiálně přiznal a mohli se přestat skrývat před veřejností. Dagmar Patrasová (67) se asi musí divit, jak ji bez mrknutí oka po boku jejího muže nahradila a doprovází ho všude, kde jsou kamery a fotoaparáty!

Sice oba dělají, že je málem trefí šlak, když zahlédnou zástupce od médií, jinak ale v posledních týdnech nevynechají jedinou příležitost, aby se na akcích, kde jsou novináři, ukázali bok po boku. Jejich znechucení fotografy a televizními štáby tak vypadá tak, že asi bude jen naoko.

Naposledy se spolu ukázali na křtu nového cédéčka Hurikána Dalibora Jandy Někde v zemi nad zemí. Slováček se na něm tvářil, jako by právě snědl svůj saxofon, který mu vlezl do krku napříč. Nedávno vyloženě ztropil teatrální scénu, když se ho na jeho mladou múzu ptali, teď aspoň zachovával výraz čirého zoufalství.

Zato Lucie Gelemová musela být ve svém živlu. Opět byla ve středu pozornosti, opět mohla vynést do společnosti nové šaty, opět ji všichni (a především pánové ve věku jejího „dědečka“ Felixe) chválili, jak dobře vypadá.

„V lidském životě se stává ledacos, i to, že v sobě najdou zalíbení lidé přes dvě generace. To jí neberu. Kdyby to s ním ale myslela vážně a nešlo jí jen o peníze a zviditelnění se po jeho boku, bude trvat na tom, že jejich vztah bude probíhat v soukromí, a ne na veřejnosti. Proto jí nevěřím, že to se Slováčkem myslí opravdu dobře,“ řekl Super.cz jeden z účastníků křtu.

Manželka Slováčka se, zdá se, s jeho nevěrou smířila, randí s italským přítelem a dala veřejně najevo, že tu pro Slováčka bude, až se dostane do takového zdravotního stavu, až bude potřebovat ošetřovatelku...

Reklama

Další články

Načítám