Hlavní obsah
Článek

Na rodinné odpoledne, jak má být, si o uplynulém víkendu udělala čas i věčně vytížená Jennifer Lopez (54). Ta strávila celou sobotu s maminkou, sestrou a dětmi v New Yorku. A jelikož to byla převážně dámská jízda, skončila u nákupů.

Celá skupina čítající sportovně naladěnou JLo, její osmiletá dvojčata Maxe a Emme, maminku Guadalupe a mladší sestru Lyndu (45), jež se v USA živí jako žurnalistka a televizní reportérka, vzala útokem pobočku britského obchodu Top Shop v New Yorku ve čtvrti SoHo. Všemu pochopitelně asistoval bodyguard, který se staral i o to, aby děti a maminka špatně nešláply při scházení z chodníku na silnici. Takhle zkrátka vypadá pětihvězdičková péče. Urostlý ochranář možná po incidentu s přepadením Kim Kardashian v Paříži, které na bodyguardy hvězd nevrhá zrovna nejlepší světlo, nechce nic podcenit.

Na rodinné vycházce ale podle očekávání chyběl zpěvaččin letitý partner Casper Smart, s nímž Jennifer už několikrát vztah ukončila a opět obnovila. Od posledního rozchodu z letošního srpna ale dvojice už společně viděna nebyla, a tak je dost pravděpodobné, že tentokrát se jedná o definitivní konec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám