Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americký herec, režisér, producent, scenárista a v neposlední řadě hudebník Dennis Quaid (62) už se veřejně nechává doprovázet svou novou partnerkou Santou Auzinou. O více než polovinu mladší modelka s ním v pondělí večer dorazila ruku v ruce na akci MIPCOM ve francouzském Cannes. Jednalo se o jejich společný debut na červeném koberci.

Nelze si nevšimnout, že Santa jako by z oka vypadla hercově manželce Kimberly Buffington (45), s níž má Quaid téměř devítiletá dvojčata Thomase a Zoe. Hvězda trháků Den poté, Caveman, Wyatt Earp, G. I. Joe nebo Dračí srdce tak jen snižuje věk svých partnerek, ale typ se mu líbí stále stejný.

S Kimberly už jednu krizi přečkali, letos v červnu ale oznámili, že se v přátelském duchu dohodli na rozvodu. Ten je pro herce už třetí. Zatímco jeho první ženou byla o čtyři roky starší herečka P. J. Soles, druhou už byla o šest let mladší Meg Ryan a třetí pak o sedmnáct let mladší Kimberly. Od současné partnerky jej dělí rovných 32 let.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám