Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbený německý herec a komik Oliver Pocher, kterého čeští diváci znají díky seriálu Kobra 11, kde si zahrál postavu Sturmiho, je vděčným terčem německého bulváru, který ho bedlivě sledoval, když chodil s německou tenisovou hvězdou Sabine Lisickou.

Tentokrát herec plní titulky německých webů kvůli pikantnímu sexuálnímu skandálu. Herec byl podle serveru Bild.de pozván na slavnostní otevření jedné kliniky plastické chirurgie v Düsseldorfu.

Tam ho okouzlily krásné hostesky, a to natolik, že svůj chtíč neovládl a s jednou z nich skončil přímo na pokoji pro pacienty.

Během sexuálních hrátek je však vyrušil personál nové kliniky a skandál byl na světě. Hostestka Sara S. musela okamžitě z kliniky odejít a krátce poté ji následoval i chlípný herec, který své pudy nedokázal udržet na uzdě a udělal tak klinice hodně negativní reklamu.

Oliver Pocher má pro krásné ženy zkrátka obrovskou slabost. Kromě randění s tenistkou Lisickou byl čtyři roky ženatý s modelkou Alessandrou Meyer-Wölden, s níž má dceru Naylu.

Reklama

Další články

Načítám