Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andreu Verešovou (43) milujeme na fotkách v plavkách, když vystavuje svoje dokonalé křivky, anebo v ryze ženských šatech s rafinovanými střihy a dekolty. Ale když dorazila na otevření nového značkového obchodu v pánském stylu, tak byla taky sexy, i když zase trošku jinak.

"Mám ráda unisex módu. Díky mojí práci, která mě živí, baví a dělám ji už spoustu let, jsem vyzkoušela spoustu outfitů a druhů oblečení a myslím si, že takovéto nadčasové kousky do ženského šatníku patří. Navíc je to i nesmírně praktické a pohodlné," míní modelka.

Verešová se sice v módě pohybuje neustále, nakupování ovšem není její oblíbenou činností. "Je pravda, že na to nemám ani moc času, tak jsem strašně vděčná, když můžu jednou za čas jít provětrat ten šatník, protože časem se móda, styl i vkus mění," řekla nám Verešová.

Jak často vyřazuje modely ze svého šatníku ona? "Říká se, že co jste neměli rok na sobě, máte odložit. Ale není to pravda. Snažila jsem se provětrat svůj šatník, dokonce jsme měly s kamarádkami a kolegyněmi Starbazar, jehož výtěžek jsme věnovaly na charitu a zároveň si udělaly prostor ve skříni. Ale zjistila jsem, že i po čtyřech letech třeba hledám nějakou věc, které jsem se přitom už zbavila. Naposledy to byla krásná kožená sukně," svěřila. "Jsou věci, ke kterým se ještě někdy rádi vrátíme a hlavně se vrací do módy," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám