Hlavní obsah
Článek

Sobotní vyřazování ve StarDance překvapilo mnohé. Miluška Bittnerová (46), která si taneční tréninky i první dva soutěžní tance užívala naplno, krátce po vyřazení ještě před objektivy fotoaparátu vykouzlila úsměv. Chvíli poté ale už své emoce ukočírovat nedokázala.

„V zákulisí po přenosu se Miluška rozbrečela. Bylo jí strašně líto Michala. Všichni ostatní se ji snažili utěšit,“ dozvěděli jsme se ze štábu. Smutek byl po přenosu patrný i z tváře Michala Necpála, který loni dotančil s Leonou Machálkovou až do poloviny soutěže a jistě nepočítal, že by mezi první odpadlíky mohli letos patřit právě on s Miluškou.

Od počátku bylo zřejmé, že si Michal s Miluškou skvěle rozuměli i mimo parket. Po prvním soutěžním tanci, kterým byl předminulou sobotu waltz, se umístili podle poroty v polovině tabulky s 23 body. Tentokrát skončili s 21 body na posledním místě společně s Ondřejem Bankem a Kamilou Tománkovou. Nevýhodou mohlo být v sobotu také to, že tančili až jako devátí v pořadí. Divácké hlasování nakonec rozhodlo v jejich neprospěch.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám