Hlavní obsah
Článek

Před více než dvěma měsíci se v Monaku konala svatba Charlene Wittstock (33) s knížetem Albertem II. (53). Jako jeho dlouholetá partnerka se tak nakonec stala součástí monacké monarchie navzdory svým exotickým kořenům. Atraktivní blondýnka se širokými rameny, které jsou pozůstatkem po její úspěšné sportovní kariéře, během níž dokonce reprezentovala Jihoafrickou republiku v plavání na olympijských hrách roku 2000 v Sydney, však jako dítě rozhodně nepatřila mezi krásné holčičky princeznovského typu.

Charlene se narodila v Zimbabwe do rodiny Wittstockových v lednu 1978. V jejích jedenácti letech se přestěhovala s rodiči do jihoafrické provincie Gauteng. Snímky ve fotogalerii pod článkem pocházejí z roku 1990, kdy nynější monacká kněžna navštěvovala školu Tom Newby School v Benoni. Charlene byla tehdy členkou plaveckého a atletického týmu.

V té době ještě zdaleka nebyla tak pohledná jako dnes, ale postupem času zdatně rostla do krásy. Nakonec se jí podařilo získat si srdce věčného proutníka a dlouholetého starého mládence knížete Alberta II., jenž má z předešlých vztahů minimálně dva nemanželské dospívající potomky.

Pouze den po svatbě, která se konala letos 1. července, však vyšlo na povrch, že by měl mít kníže další nemanželské dítě. To měl počít dokonce již v době, kdy tvořil pár s Charlene. Aféra se dál příliš nerozebírala, přestože Charlene údajně požadovala testy otcovství. Pár tak procházel čerstvě po svatbě první krizí, kterou završil oddělenou svatební cestou.

Reklama

Další články

Načítám