Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na začátku léta se Marie Rottrová (82) potřetí provdala. Po deseti letech života na hromádce řekla Lady Soul ano o patnáct let mladšímu Milanu Říhovi. O sňatku zpěvačka informovala své fanoušky prostřednictvím svých stránek, o samotném aktu ale s médii nikdy nemluvila, tedy až doteď.

Na největším kosmetickém veletrhu v Holešovicích, kam přišla podpořit stánek s nehtovou kosmetikou své snachy Tamary, se v rozhovoru pro Super.cz rozpovídala. „Žili jsem spolu deset let, letos to bude jedenáct let. Svatbou se mezi námi nic nezměnilo, prostě jsme to chtěli.”

A co Rottrovou přimělo k tomu dostat se potřetí pod čepec? „My jsem to chtěli, už pět roků to bylo na pořadu dne, pak jsme o tom ale přestali mluvit, byly zase jiné starosti a povinnosti,” uvedla exkluzivně pro Super.cz zpěvačka, která se nakonec vdávala tajně bez přítomnosti rodinných příslušníků: „Pak jsme si nějak spontánně řekli ’udělejme to’. Ani rodina o tom nevěděla.”

Během romantického obřadu v kostele v Neratově v Orlických horách byli přítomni jen ženich s nevěstou oděnou do smetanového kostýmku, svědkové a oddávající. „Byla to taková krásná romantická svatba jen ve dvou v obrovském chrámu, kde byli jen dva svědkové,” řekla Rottrová.

Pro rodinu a blízké pak novomanželé uspořádali malou oslavu. „Na druhý den jsme to všem řekli. Nikdo se neptal, proč jsme to udělali, všichni věděli, že je to trvalý svazek,” dodala Marie Rottrová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám