Hlavní obsah
Článek

Herečka Sandra Nováková (41) je už deset měsíců mámou syna Mikuláše. A i když si dělá srandu, že od té doby mluví jenom v citoslovcích, mateřství si užívá. Občas je ale potřeba vyrazit si mezi lidi...

V létě jsme herečku potkali na večírku seriálu Ohnivý kuře, kam doprovodila partnera a otce malého Mikuláše, režiséra Vojtěcha Moravce, a pochvalovala si, že je právě pouze doprovodem a ne jednou z hlavních tváří akce. Tou nebyla ani v pondělí v Lucerna Music Baru, kam přišla na pozvání kapely Circus Problem, aby pokřtila jejich novou desku Inner Fools.

Od kmotrů se vždy čeká pár slov a i Sandra se před samotným křtem chopila mikrofonu. „Já jsem matka na mateřské a už deset měsíců mluvím jenom v citoslovcích. A začala jsem se bát lidí, takže bych k tomuhle cédéčku řekla jen tohle: Kdybych neměla kluka a syna, tak bych s tímhle cédéčkem chtěla žít a plodit další cédéčka,“ smála se.

Během vyprodaného koncertu Circus Problem věnovali 15 100 Kč na podporu aktivit organizace Green Doors, která pomáhá lidem se schizofrenií na cestě zpět do běžného života.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám