Hlavní obsah
Článek

Prsa byla pro Sharice už od dětství prokletím. Kvůli vývojové vadě musela podprsenku nosit už jako školačka, ale to nejhorší na ni teprve čekalo...

Dokud Američance prsa rostla souměrně, byla jen mimořádně obdařenou dívkou, což nebyla až taková tragédie. Na střední škole se však růst jejího levého ňadra zastavil, ale pravé se neustále zvětšovalo, což vyústilo v nerovnoměrné parametry, kvůli nimž Sharice odmítala chodit do společnosti. Pomoc našla až ve svých 24 letech v reality show Botched.

Pro specialisty na zpackané plastiky a tělesné vady byla Sharice velmi náročným případem. Její problém totiž nebyl jen vizuálního charakteru, ale riskantní operace mohla trvale poškodit její zdravotní stav. Navzdory varování se svěřila do péče lékařů a zbavila se hendikepu, který jí ničil život.

Nejprve na řadu přišla liposukce, při níž bylo z pravého ňadra odsáto maximum tuku. Poté nastala komplikovanější fáze, kdy jí byla odstraněna přebytečná kůže, aby obě prsa byla ve stejné rovině. Operace se zdařila a Sharice mohla konečně obléknout plavky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám