Hlavní obsah
Článek

Filmový Wolverine je počínaje dneškem opět o kus blíže k padesátce. Hugh Jackman slaví 48. narozeniny, ale vedle své manželky stále vypadá jako mladík.

Atraktivní herec v komiksové sérii X-Men odhalil své vypracované tělo, o jehož kvalitách by se osobně rády přesvědčily i o generaci mladší krásky. Všechny nápadnice ovšem mají smůlu, protože Hugh Jackman (55) je už 20 let ženatý s Deborrou-Lee Furness. A jak je vidět, o 13 let starší manželku se rozhodně nechystá vyměnit.

Australský fešák svou vyvolenou poznal ještě předtím, než se stal filmovou hvězdou první velikosti. Společně se potkali v roce 1995 na place při natáčení seriálu Corelli a navzdory výraznému věkovému rozdílu se do sebe zamilovali. Manželé spolu bohužel nemohli mít vlastní děti, ale rodičovství se dočkali díky adopci. Herecký pár spolu vychovává šestnáctiletého Maximilliana a jedenáctiletou Avu.

Hugh má za sebou natáčení už třetího samostatného filmu o Wolverinovi, který do kin dorazí v březnu 2017. Před kameru si občas odskočí i Deborra-Lee, ale s pracovním nasazením nemůže svému úspěšnému muži konkurovat. Jackman je jako herec velmi vytížený a chvíle, kdy se svou manželkou venčí psy, jsou pro něj velkou vzácností.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám