Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Naposledy jsme zpěváka Pavla Vítka potkávali v divadle GoJa Music Hall při muzikálu Bídníci, kde hrál ve svých padesáti studenta Maria. Nyní se na jeho prkna vrací znovu jako profesor Amrosius, bijec upíru ve světoznámém muzikálu Ples upírů, který se zde bude uvádět od 12. února.

"Asi jsem byl nejstarší Marius na celém světě, ale v nové roli jsem naopak dost zestárl. V muzikálu Mamma Mia! jsem se ze studentských rolí přehrál do zralejších mužů. A tady jsem to posunul ještě dál, protože hraju staříka," smál se Pavel.

"Je to bláznivý profesor, který loví upíry. Moc se na to těším, protože je to úplně jiná role, než jsem zatím měl. Není to žádná kantiléna, je to hodně herecká role, ale je tam i takové těžké zpívání, které je jako kulomet," svěřil.

"Když jsem to nahrával pro schválení do Vídně, měl jsem co dělat. Moje pravidelné běhání po lese a fyzická kondice mi na ty těžké písničky nesmírně přišly vhod, abych to udýchal," prozradil, že fyzička je pro zpěváka nesmírně důležitá a on už čtyři roky pravidelně běhá. "Pročistím si tím i hlavu, a když nemáte fyzičku, není z čeho brát," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám