Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ilona Svobodová (63) svůj život ani trochu nefláká, představitelka Jitky Farské ze seriálu Ulice žije na plné pecky a může být příkladem všem svým vrstevnicím i vrstevníkům. Dopřála si nové tetování, brázdí sjezdovky na snowboardu, chodí na lekce angličtiny a francouzštiny a postavu si formuje při pilates.

„Je to skvělý. Pokud to cvičíte poctivě, je to velmi brzy a velmi dlouho vidět. Mám sice pořád stejně kil, ale o dvě čísla menší velikost oblečení,“ pochvaluje si účinky cviků Svobodová. „Každá bychom si na cvičení měla najít chvíli čas. Obzvlášť ženy padesát plus, aby vypadaly dobře. Já se díky tomu nemusím hlídat v jídle. Pozor, opravdu nejsem prototyp zdravého životního stylu. Cvičím a sportuji, to ano, ale klidně si večer uříznu kousek slaniny a dám si dvojku bílého,“ dodala herečka.

S fyzickými benefity se pojí i psychická pohoda a sebevědomí. „Jedna moje kolegyně mi kdysi řekla, že žena po čtyřicítce nesmí nosit krátké rukávy, a já to mám naopak. Krátké rukávy a krátké sukně jsem začala nosit až docela nedávno,“ směje se v reportáži pro sobotní díl pořadu Volejte Novu.

I před kamerou, která přidává kila, může být v pohodě a z odhalenějších milostných scén, kterých jí v Ulici díky návratu její postavy k bývalému muži přibylo, nemusí mít obavu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám