Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Reality show Botched většinou napravuje důsledky zpackaných plastických operací, ale lékaři v ní také pomáhají lidem, kteří k tělesným nedostatkům přišli bez cizího přičinění. Kelsey se na ně obrátila s prosbou, aby napravili to, co zanedbala příroda.

Ženě s plochým hrudníkem se během dospívání nevytvořila žádná prsní tkáň, takže se její prsní partie nelišily od mužských. Svůj hendikep si plně uvědomila až poté, co přivedla na svět dítě a nebyla schopná jej kojit.

„Když se na mě přišla podívat zdravotní sestra, nevěřila vlastním očím. Tvářila se, jako kdyby spatřila mimozemšťana,“ zavzpomínala Kelsey na chvíli, kdy se cítila méněcenná. Kojící matkou se sice kvůli vrozené vadě nikdy nestane, ale plastická operace jí alespoň zvýšila sebevědomí.

Původně si Kelsey vysnila čtyřky, ale lékař jí nadstandardní velikost rozmluvil. Prioritou bylo, aby její hrudník po zákroku vypadal přirozeně a tak velká změna by ji omezovala při pohybu. Nakonec se tedy dočkala trojek, jimiž se poprvé pochlubila na oslavě prvních narozenin svého syna. „Nikdy jsem nevěřila, že jednou budu se svým tělem tak spokojená, ten pocit si znovu užívám každý den,“ září štěstím Kelsey po operaci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám