Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak už jsme se mohli u slavných dam mnohokrát přesvědčit, minišaty a vystupování z vozidla nejsou zrovna kamarádi. V přítomnosti paparazzi totiž často dojde k nepříjemnosti, kdy celebrity předvedou své nejintimnější partie. V horším případě i bez kalhotek. Expertkami na toto faux pas jsou například Pamela Anderson či Britney Spears. Tentokrát se po bok těchto krásek zařadila i herečka Tara Reid (35) známá především jako Vicky z komedie Prci, prci, prcičky.

Tři týdny vdaná herečka si v Londýně vyrazila v červených minišatech do italské restaurace C London, jenže při odchodu a následném nastupování do luxusního vozidla se vůbec nehlídala a kolena dala od sebe přesně v nejméně vhodnou chvíli. V plné parádě tak fotografům připravila nečekaně zajímavou kořist – její odhalený klín. Naštěstí si alespoň nezapomněla vzít kalhotky.

O pětatřicetileté Taře je poslední dobou slyšet spíše kvůli její vyhublé postavě, než díky úspěšným rolím ve filmech. Koncem května byla například viděna na obědě s přáteli, kde si dopřávala jen lehký salát. Její extrémně drobná postava v upnutých riflích se stala opět terčem domněnek, zda Tara netrpí poruchou příjmu potravy. Reid má navíc problémy s alkoholem, podstoupila dokonce i léčení.

Herečka však v současnosti zřejmě prožívá šťastné období. V polovině srpna se provdala za dánského obchodníka Michaela Lillelunda, s nímž se stihla zasnoubit a vdát v jeden den!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám