Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je to dvanáct let, co jsme se rozloučili se Sarah Jessicou Parker (51) coby seriálovou Carrie Brashaw. Od té doby ale ještě dvakrát se svými nerozlučnými kamarádkami potěšila fanynky v celovečerní verzi Sexu ve městě. Nyní se Sarah Jessica objevuje ve zbrusu nové sérii stanice HBO nazvané Rozvod, o níž přišla ve středu povyprávět do ranního vysílání pořadu Good Morning America.

Herečka se nechala slyšet, jak je ráda, že je její postava dvojnásobné matky Frances na míle vzdálená od Carrie. „Objevila jsem v ní úplně jinou ženu, která je přesvědčivá, naprosto rozdílná a komplikovaná. Celý její příběh je zcela jiný než ten Carrie,“ prozradila Sarah, která je zároveň producentkou nového seriálu.

A zatímco na kameře z určité vzdálenosti vypadala herečka stále obstojně, nemilosrdný objektiv fotoaparátů při odchodu ze studia vyšel s pravdou na povrch - Sarah se zřejmě jako jedna z mála hollywoodských hereček rozhodla nechat ubíhajícím létům volný průběh.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám