Hlavní obsah
Článek

Pokud by nabídka na natáčení Pevnosti Boyard přišla o pár let dříve, Dušan Chrástek by se nejspíš do fyzicky náročné soutěže nehrnul. Jeho váha totiž odpovídala vychrtlým modelkám.

Známý stylista však na své postavě zapracoval a díky pravidelné dřině v posilovně je teď o 50 % těžší, což by v případě kohokoliv jiného mohlo být vnímáno jako nedostatek. Dušan je však po tomto procesu sám se sebou konečně spokojený.

„Před 6 lety jsem měl pouhých 50 kilogramů a opravdu to fitness a ten crossfit skoro 7 let dělám a nabral jsem 26 kilo, takže mám 76 kilo váhy, takže pro mě to byla výzva a chtěl jsem ukázat lidem, že když někdo dělá módu, tak může mít taky dobrou fyzičku. A taky jsem chtěl dokázat, že když na někoho dáte brouka, tak nemusí začít hned řvát,“ řekl Chrástek o své zkušenosti.

Během soutěžního úkolu kromě kondice předvedl, že tíhne k ladným pohybům. „Estetický dojem za deset, ale furt to hoří,“ popohnal jej v Boyardu Jan Čenský. Kdo se těšil, že stylista nezvládne setkání s hmyzem a hady, bude zklamaný. Dušan sice nebyl ve svém živlu, ale kvůli soutěži se překonal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám