Hlavní obsah
Článek

Chodí to mezi nimi tak, že se opravdu kamarádí, anebo přátelství jenom předstírají? Na to, jaké má vztahy s dalšími vítězkami soutěží krásy, jsme se ptali loňské České Miss Nikol Švatnerové (31) před charitativní akcí pro společnost podporující pacienty s Alzheimerovou chorobou, kterou pořádala další bývalá misska Veronika Procházková (37). A známých modelek se tam sešla desítka.

"Dneska to byl takový velký missí slučák, ale po pravdě se zase tak moc nestýkáme. Každá máme hodně svých starostí a zájmů. Ale je příjemné, že se můžeme sejít aspoň při té práci a pokecat, co je nového," řekla nám Nikol. "Já sama na Miss jednu kamarádku našla, ale není to vítězka, což mě docela překvapilo. Protože většinou ty, co nevyhrají, se k vítězkám otočí zády, protože by chtěly být na jejich místě. Ale mně zůstala kamarádka na život a na smrt," svěřila nám.

Na kafe ale zašla i s aktuální Českou Miss Andreou Bezděkovou (29), která ji těsně po svém vítězství poprosila o rady. "Ty jsem jí samozřejmě hned po korunovaci dala, protože je potřebovala. Anebo někam zajdeme, když třeba z Ostravy přijede Karolína Mališová. Ale jinak máme každá svoje kamarády, kteří o nás vědí všechno, můžeme jim všechno svěřit. Takovou důvěru mezi holkami z Miss ještě nemáme. Známe se chvíli. Ale taková Kája samozřejmě ví, že když přijede a nebude mít kde přespat, má u mě vždycky dveře otevřené. To taky nenabídnu každému, nechci, abych se ráno vzbudila a chyběla mi třeba zrovna ta missí korunka," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám