Hlavní obsah
Článek

Asi byste na první pohled tipovali, že na fotce je matka s dcerou, půvabná brunetka po boku bývalé televizní hlasatelky a nynější moderátorky Marie Retkové je ale její vnučka Adéla. Vyrazily spolu na křest kalendáře Aleše Cibulky.

Na tom Retková zažila mnoho milých setkání, třeba s kolegyní, přítelkyní a jmenovkyní Marií Tomsovou, i tu si diváci pamatují z televize ještě z ‚dob hlasatelek a hlasatelů‘.

Na ty s kolegy, i s těmi bývalými, určitě rádi zavzpomínají, Retková ale přiznala, že její aktuální působení v rádiu jí vyhovuje více. „Mně se mluví lépe a myšlenky se mi formulují, protože přeci jenom na mně není tak vidět, kterak přemýšlím, kterak eventuelně valím kukadla, aby ze mě to slovo vylezlo,“ směje se ve video medailonku přiloženém v jejím profilu na stránkách Českého rozhlasu, kde na Dvojce uvádí pořad Noční Mikrofórum.

„Musím říct, že miluji živé vysílání, protože mě to dovede nakopnout a vybudit a je to pro mě daleko lepší, než když se třeba věci předtáčejí, protože já v sobě vyštrachám i myšlenku, kterou bych sama od sebe nečekala,“ dodala mimo jiné s úsměvem, který jí z tváře snad nikdy nemizí.

Reklama

Další články

Načítám