Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pomalu měsíc, co měla cvičitelka Hanka Kynychová (56) otevřít své nové fitko. Kvůli průtahům se stavebními pracemi se ale opening odložil. Svoje staré fitko přitom už opustila a to nové pořád vypadá jako staveniště.

Zatímco její muž stále hlídá dělníky, aby se stavební práce už neopožďovaly, Hanku jsme potkali na křtu Angels - andělská poselství. Tato poselství se mají šířit pomocí malých růžových psaníček, která dostanete spolu s kávou v kavárnách a restauracích po celé České republice. Poselství mají pomáhat lidem najít odpovědi na jejich životní otázky.

"Já bych tedy nějakého anděla strážného potřebovala," smutně se usmívala Hanka, která vůbec nevypadá dobře. "Jsem hlavně hrozně ztrhaná, což se odráží ve tváři. Jestli jsem i zhubla, nevím, ale když říkáte, večer se zvážím," krčila rameny Hanka.

"Ve starém fitku mám ještě stroje, pořád nemáme hotové podlahy. Ale už tam necvičíme, lidi nechodí, protože kampaň na otevření nového je odradila, že už tam nebudeme, tak je zbytečné platit nájem. A datum nového openingu radši neříkám, z pověrčivosti. Každopádně by to mělo být někdy v říjnu, snad už nebude sněžit," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám