Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Korunku pro Miss ČSFR získala už před 23 lety, ale o půvab nepřišla ani ve zralém věku. Silvia Lakatošová (43) teď na Slovensku hledá dívky, které mají šanci vydat se v jejích stopách.

Když Silvia v roce 1994 vyrazila na Filipíny, byl z toho jeden z největších úspěchů napříč oběma republikami. Ve finále Miss Universe, kde po rozpadu federace reprezentovala Slovensko, jí totiž jeden ze tří titulů unikl jen o vlásek. Společně s Američankou a domácí Filipínkou skončila na čtvrtém až šestém místě. Navzdory mezinárodnímu úspěchu ji to ale do světa modelingu příliš netáhlo.

Lakatošová organizuje soutěž krásy Miss Universe SR, která se o víkendu dočkala nové královny. Čerstvou nositelkou tohoto titulu je Zuzana Kollárová, jíž může atraktivní čtyřicátnice předat své zkušenosti. V klání o nejkrásnější ženu vesmíru už ale nejspíš panují zcela jiné poměry než před bezmála čtvrtstoletím.

Miss ČSFR z roku 1993 na výběr nové svěřenkyně dohlédla v černých saténových šatech, které na první pohled vypadaly dost konzervativně. Odvážný rozparek dosahující téměř až k pasu však splnil svůj účel a Silvia ukázala výstavní stehýnko.

Reklama

Další články

Načítám