Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na muže dosud neměla štěstí, nakonec jej ale možná našla u o dekádu mladšího kolegy z branže, s nímž podle některých zahraničních zdrojů s velkou pravděpodobností čeká i první dítě. Řeč je o anglické zpěvačce Cheryl Cole, která už od začátku roku randí s bývalým členem kapely One Direction Liamem Paynem.

Třiatřicetiletá kráska, které nevyšlo manželství s fotbalistou Ashleym Colem ani s Francouzem Jeanem-Bernardem Fernandez-Versinim, se dostala pod drobnohled na nedělní společenské akci známého kosmetického koncernu v Paříži, kde jako jeho ambasadorka nemohla chybět. Ačkoli dorazila bez doprovodu Liama, skloňovalo se jeho jméno poměrně často, a to z jednoho jasného důvodu. Jeho jinak velmi útlé partnerce se v sexy modelu rýsovalo bříško. Na fotografiích, které mají k dispozici zahraniční média, je to přitom ještě mnohem patrnější.

Ani s kalhotami s vysokým pasem a snahou strhnout veškerou pozornost na průsvitný krajkový vršek se Cheryl nepodařilo od mírně se vzdouvajícího podbřišku odlákat pohledy. Sama zpěvačka prozatím spekulace nechala bez komentáře. Domněnkám ovšem nahrává i fakt, že minulý týden byla spatřena zpěvaččina maminka Joan Callaghan, jak nakupuje zboží v oddělení pro nejmenší...

Reklama

Další články

Načítám