Hlavní obsah
Článek

Sexsymbolem kultovního seriálu sice navždy zůstane Pamela Anderson (56), Carmen Electra (44) s ní však přinejmenším snese srovnání. Obdobně vnadná herečka ví, jak na sebe strhnout pohledy všech přítomných mužů i jako zralá čtyřicátnice.

Carmen sice zůstává ve stínu své starší a zkušenější kolegyně, jejíž tvář a prsa seriál zdobily podstatně déle, ale stejně jako ona úspěšně bojuje s přibývajícím věkem. Když Pamelu v roce 1997 v Pobřežní hlídce vystřídala, pánské publikum o pět let mladší náhradnici přijalo s nadšením. Electra si zahrála jen ve 22 epizodách.

Žhavá čtyřicátnice moc dobře ví, jakou nadělala v červených plavkách parádu. Provokativní barva je stále nedílnou součástí jejího šatníku, což prokázala na večírku v Las Vegas. Carmen Electra od dob Pobřežní hlídky zesvětlila vlasy, ale na jejím sexy tělíčku se nic nezměnilo. Herečka oblékla šatičky zdůrazňující dokonalou siluetu i pořádně napěchovaný dekolt.

Carmen Electra s herectvím nesekla, její pozdější filmografie je však plná béčkových titulů. Po Pobřežní hlídce se stala maskotem přiblblých parodií jako Velkej biják, Děsnej doják, Disater movie či Tohle je Sparta. Uznání se pochopitelně nedočkala ani za roli v hororu Útok dvouhlavého žraloka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám