Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární herec a komik Owen Wilson (47) v sobě proutníka nezapře. Hvězda komedií Starsky a Hutch, Nesvatbovi či Zoolander využila první příležitosti, kdy mohla okouknout zadek v bikinách známé modelky Jessicy Hart (30), která své křivky už odhalila i v plavkovém Sports Illustrated. A i když to herec dělal zdánlivě nenápadně u utírání se ručníkem, hbití paparazzi jeho zvídavost zvěčnili a teď si z jeho voyerských sklonů utahují média po celém světě.

Ve francouzském městě Antibes byla o víkendu možná nejvyšší koncentrace celebrit na kilometr čtvereční, konala se zde totiž svatba pohádkově bohatého sběratele umění Alberta Mugrabiho s módní blogerkou Colby Jordan. Pompézní akce se 600 hosty se účastnila i řada celebrit, kromě Owena s Jessicou například i princezna Beatrice, Ashley Olsen, Olivier Sarkozy či Karlie Kloss. Všichni přitom byli pozváni do tamního luxusního Hotelu du Cap-Eden-Roc s vlastní pláží a skalami, odkud se dá skákat do moře. I Owen se šel posléze raději zchladit...

Hart totiž už od roku 2011 randí s řeckým miliardářským dědicem Stavrosem Niarchosem III., s nímž je dokonce podle některých zdrojů už i zasnoubená. To Wilson je v lásce mnohem nestálejší. Nejenže mu to nevyšlo mimo jiné se Sheryl Crow ani s Kate Hudson, ale nezůstal dokonce ani s jednou z matek svých malých synů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám