Hlavní obsah
Článek

Díky mladší přítelkyni Veronice Kopřivové (32) zraje Jaromír Jágr (52) jako víno a snad nikdy mu to tolik neslušelo jako nyní. Přítomnost finalistky České Miss 2012 se vyplatila i během hokejistova focení kampaně české šperkařské společnosti a kalendáře, které probíhalo pod taktovkou Branislava Šimončíka v Miami.

„Lidé říkají, že se Jaromír v mé přítomnosti dokáže nějakým způsobem uvolnit, a já to z něj taky cítím. Jde z něj jiná energie,” nechala se slyšet Veronika, která je na výsledné fotky svého partnera náležitě pyšná. „Zrovna ten den mě překvapil. Vždycky jsem ho znala ve sportovním uříceného ze zimáku. Tam ho 'vystajlovali' a udělali z něj velkého fešáka. Hrozně mu to slušelo.”

V posledních měsících nejslavnější český hokejista skutečně prokouknul, nechal si narůst delší vlasy a částečně také změnil šatník. „Samozřejmě že mám vliv na jeho šatník. On tyhle věci neřeší a nejsou pro něj vůbec důležitý. Nechá si poradit, na druhou stranu nejsem žádný módní guru ani profesionální stylista. Myslím si, že jsem ho ale nějakým způsobem ve stylu změnila,” dodává pokorně Veronika.

Reklama

Další články

Načítám