Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedmnáct let v jednom manželství bylo pro britskou televizní moderátorku Zoe Ball (45) zřejmě příliš. Odchod od Normana Cooka známého pod uměleckým jménem Fatboy Slim nezvrátily ani jejich děti - syn Woody (16) a dcera Nelly May (6).

Zoe totiž podle jejích přátel milostně vzplála k mladíčkovi, kterému je jen něco málo přes dvacet, a manželovi měla před odchodem sdělit, že se ve vztahu s ním už nudí.

„Zoe řekla zdrcenému Normanovi, že ji nudil a že ona chce prostě jen popíjet a mít sex s novým mladším milencem,“ píše britský Daily Mail.

Ball se údajně od manžela odstěhovala ke své matce Julii už před dvěma týdny, a to do nedalekého domu na pláži ve městě Hove nedaleko Brightonu. Děti zůstaly v domě s otcem.

Manželé oznámili rozchod v sobotu prostřednictvím Twitteru: „S velkým smutkem oznamujeme, že se rozcházíme. Po mnoha úžasných společných dobrodružstvích a po více než 18 letech jsme došli na konec naší duhy. Stále jsme skvělí přátelé, budeme se dál podílet na výchově našich krásných dětí a žít nedaleko od sebe, ale každý sám,“ stálo v prohlášení.

Reklama

Další články

Načítám