Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ať už bude tohle dítko po mamince, či po tatínkovi, ve světě šoubyznysu se neztratí. Holčička jménem Dusty Rose je na světě teprve pár dní a už má na sociální síti přes milión „lajků“.

Modelka Behati Prinsloo (34) minulý týden ve středu porodila dcerku, jíž se zpěvákem Adamem Levinem (37) vybrali dost nezvyklé jméno. Vzhledem k tomu, že se andílek ze stáje Victoria´s Secret během celého těhotenství chlubil svým rostoucím bříškem, bylo zřejmé, že dítě nebude přísně střeženým tajemstvím.

Adam Levine první fotku svého potomka odpočívajícího na jeho potetované hrudi na svém profilu zveřejnil v době, kdy Dusty Rose byly pouhé čtyři dny. Snímek se dle očekávání setkal s úspěchem a posbíral 1,3 miliónů „lajků“ a téměř 40 tisíc obdivných komentářů.

Zpěvák z kapely Maroon 5 má nejspíš ambice jít ve stopách herce Ryana Reynoldse (47), který se po titulu Nejpřitažlivější muž planety dočkal vítězství i v anketě o nejatraktivnějšího tatínka. Adam první úspěch zaznamenal v roce 2013, druhý je jen otázkou času. Zásadní rozdíl mezi těmito slavnými muži je však ten, že Ryan svou dceru James zásadně neukazuje.

Reklama

Další články

Načítám