Hlavní obsah
Článek

Herec Petr Rychlý (58) dlouhodobě patří k nejvýraznějším tvářím televize Nova. Už roky se objevuje jako primář Mázl v Ordinaci v růžové zahradě a nedávná je i jeho účast v první řadě show Tvoje tvář má známý hlas. Jako ‚show‘ je označena i Hvězdná párty, kterou bude nově moderovat.

Pořad, který Nova poprvé odvysílá 13. října večer, bude soutěžní a slibuje uvolněnou atmosféru. Síly poměří vždy dva týmy složené ze tří českých celebrit, doplněné jedním soutěžícím z řad diváků. Jejich úkolem bude svého týmového spoluhráče přiblížit k finanční výhře. Týmy budou mezi sebou bojovat v různorodých párty hrách s cílem získat nejvyšší počet bodů a možnost hrát o skutečné peníze.

„Jsme moc rádi, že bude show moderovat Petr Rychlý, který je v současné době jednou z největších televizních hvězd. Hvězdná párty je formát, který slibuje skvělou zábavu. Věřím, že bude diváky bavit a že se stanou pravidelnými hosty čtvrteční Hvězdné párty,“ říká programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek. V show může herec zúročit i své zkušenosti z 90. let, kdy se objevoval v zábavných pořadech Natočto! a Rychlý prachy.

Nova natáčí show na základě zahraniční licence formátu Hollywood Game Night společnosti NBC Universal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám