Hlavní obsah
Článek

Krachující manželství s Angelinou Jolie (48) je pro Brada Pitta (60) psychicky náročnou zkouškou, takže se není čemu divit, že mu občas ujedou nervy. Problém ovšem nastal, když drsnější výchovnou metodu praktikoval před svědky, kteří jej nahlásili příslušným úřadům.

Když Angelina v rozvodových papírech požádala o svěření všech šesti dětí do vlastní péče, manžela měla kritizovat za jeho údajné sklony k alkoholu a vzteku. Podle informací amerického serveru TMZ její slova nejspíš nebudou daleko od pravdy. Hereckému idolu totiž děti občas přerostou přes hlavu a snaží se je zkrotit poněkud ráznějšími způsobem.

Pitt má být policí vyšetřován kvůli incidentu, který se odehrál minulou středu. Na palubě soukromého letadla jeho děti tak vyváděly, že je před Angelinou nejprve okřikl, ale když jeho varování nezabralo, došlo prý i na fyzické násilí. V běsnění měl pokračovat i na letišti po přistání letadla.

V neprospěch herce hraje to, že byl během agresivního projevu pod vlivem alkoholu. Svědci incident nahlásili na letišti a rozvádějící se manžele už vyslechl úřad, v jehož kompetenci je péče o nezletilé potomky.

„Brad tvrdí, že se násilí na dětech nedopustil. Mrzí ho, že jej někteří lidé chtějí vidět v tom nejhorším světle,“ tvrdí zdroj z hercova okolí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám