Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Předloni v prosinci ukončili svůj třináctiletý vztah režisér Tim Burton (58) s herečkou Helenou Bonham Carter (50). A zatímco on začal být krátce nato spojován s další herečkou, půvabnou Evou Green (36) ze Sin City: Ženské, pro kterou bych vraždil či ze seriálu Penny Dreadful, excentrická Helena zůstávala sama. Tomu je ale, zdá se, konec...

Padesátiletou britskou hvězdu Bídníků, Klubu rváčů či série o Harrym Potterovi fotografové načapali v ulicích londýnského Hampsteadu s mladě vypadajícím neznámým mužem. Nenápadný chlápek kráčel těsně vedle herečky, a dokonce ji držel i za pas. Médiím se ovšem zatím nepodařilo vypátrat mužovu totožnost.

Na Oscara dvakrát nominovaná umělkyně je vztahová vytrvalkyně. S režisérem a hercem Kennethem Branaghem strávila pět let a s Burtonem zmiňovaných třináct. S ním také počala obě své děti, dnes dvanáctiletého Billyho Raymonda a osmiletou Nell.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám