Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Rozvod Angeliny Jolie (48) a Brada Pitta (60) přinesl nechtěnou pozornost francouzské herečce Marion Cotillard (48), která měla být jednou z příčin krachu manželství hollywoodských hvězd. Držitelka Oscara i Českého lva za roli Edith Piaf konečně promluvila o svém soukromí.

Poté, co Angelina podala žádost o rozvod, se zahraniční média zaměřila na Marion, která ztvárnila Bradovu partnerku ve filmu Spojenci. Francouzka byla dokonce zmiňovaná v souvislosti s tím, že s Pittem čeká dítě. Herečka z filmů Počátek a Temný rytíř povstal je skutečně těhotná, ale otcem miminka bude stejně jako v případě pětiletého syna Marcela francouzský herec Guillaume Canet, s nímž má vztah už osm let.

„Tohle bude moje jediná reakce na mediální smršť posledních 24 hodin, jejíž součástí jsem se stala i já. Odmítala jsem se vyjádřit k věcem, které mi přišly neseriózní, ale situace došla tak daleko, že se týká lidí, jež miluji. Před mnoha lety jsem potkala muže svého života, otce našeho syna i dítěte, které očekávám. On je moje láska, nejlepší přítel a jediný, koho potřebuji,“ napsala Marion Cotillard na sociální síti, aby konečně ukončila všechny zvěsti o tom, že se na natáčení Spojenců sblížila se zadaným kolegou stejně jako Angelina při filmu Pan a paní Smithovi.

„Angelině a Bradovi, jež oba velmi respektuji, přeji, aby našli klid v tomto bouřlivém období,“ vyjádřila herečka závěrem pokoru rozvádějícímu se páru.

Reklama

Další články

Načítám