Hlavní obsah
Článek

Nejen ženy dokáží stárnout s elegancí, kolikrát u pánů je ještě mnohem víc vidět, že zatímco jako mladíci vypadali legračně, zralý věk jim skutečně sluší. Své by o tom mohl vyprávět moderátor a herec Zdeněk Podhůrský. Tři roky před šedesátkou vypadá líp než před víc jak třemi desítkami let!

A to přitom míval zdravotní problémy, mnohokrát boural a často to vypadalo ošklivě. Jako by při něm ale stáli všichni svatí a Zdeněk tak mohl dospět do věku a vizáže, z níž se mnoha ženám podlamují kolena. A hlavně těm mladým, u kterých má dlouhodobě úspěch, momentálně má ženu, která se narodila o 37 let později než on.

Zdeněk před lety moderoval na Nově soutěž Pálí vám to, objevil se ale i ve filmech jako Matěji, proč tě holky nechtějí v roli floutka Evžena, v pohádce O princezně Jasněnce a létajícím ševci byl coby Černý princ, nechyběl ani v Bathory, nebo v seriálech Dobrodružství kriminalistiky, Černí baroni, V.I.P. vraždy či Svatby v Benátkách.

Za ty roky, co působí v šoubyznysu, se změnil jen částečně. Dřív byl jen hezoun, dnes už spíš přírodní úkaz. Těch pár vrásek, které mu přibyly v obličeji, z něj dělá pro dámy atraktivního chlapáka.

Obdivovaly ho i při finále Miss Prima křivky 2016, soutěži pro plnoštíhlé ženy, kam dorazil jako host.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám