Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Dříve herci tvořili ikonický pár, ale ani největší hollywoodské hvězdy si vzájemnou lásku neudržely věčně. Angelina Jolie (48) požádala o rozvod s Bradem Pittem (60) a nyní se po celém světě nemluví o ničem jiném.

O tom, že slavní manželé čelí partnerské krizi, se spekulovalo už delší dobu. Angelina a Brad se už dohromady neobjevovali ve společnosti, ale zpráva o rozvodu zaskočila i George Clooneyho (62), který je blízkým přítelem Pitta.

„O tom jsem neměl tušení. Je mi to nesmírně líto. Je to velké neštěstí pro celou rodinu,“ poznamenal herec, jehož novinka ze světa šoubyznysu překvapila.

Na Brangelinu došlo i během newyorského koncertu zpěvačky Adele (35), která rozvádějícímu se páru dokonce věnovala své vystoupení plné tklivých melodií. Rozvod ikonických herců dokonce podle fanoušků označila za konec jedné éry.

Odkazů na Brada a Angelinu jsou profily celebrit plné. Známé osobnosti jsou většinou překvapené a zprávu zveličují. „Brad a Angelina. Jak mám jít dneska do práce?“ poznamenala modelka Chrissy Teigen.

Reklama

Další články

Načítám