Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brad Pitt (60) je prý doslova vytočený z celé situace, která momentálně hýbe Hollywoodem. Angelina Jolie (48) uvedla do rozvodových papírů sice obligátní nepřekonatelné rozdíly, ale zároveň měla podle TMZ tvrdit, že Pitt dlouhodobě inklinuje k pití alkoholu a kouření marihuany, což v něm následně probouzí výbuchy vzteku, které ohrožují nejen ji, ale především jejich šest dětí.

Podle Pitta jsou obvinění, že by mohl být hrozbou pro své děti, smyšlená. Snaží se snad Jolie tímto způsobem dosáhnout svého cíle - získat všechny děti výhradně do vlastní péče? Do boje jde naplno, najala dokonce už i obávanou Lauru Wasser, která je jednou z nejdrsnějších rozvodových právniček v USA a figurovala i v rozvodu Johnnyho Deppa a Amber Heard.

Podle zdroje blízkého Pittovi je herec zdrcený a o záměru své ženy se dozvěděl den předtím, než podala žádost o rozvod. „Jsem tím vším velmi zarmoucený, ale nejdůležitější jsou teď zájmy našich dětí,“ sdělil v prohlášení pro britský Daily Mail herec, který už měl svou ženu upozornit, že hodlá o děti bojovat.

Jeho žena prý rozpoutala peklo tím, že celá rodina je teď v hledáčku bulvárních fotografů. Soukromí si přitom vždy velmi střežili.

Podle některých informací má za problémy vedoucími až k rozpadu manželství stát i herečka Marion Cottilard, s níž se měl Pitt sblížit během natáčení snímku Spojenci. Jolie si údajně najala i soukromé očko a výsledky vyšetřování ji v jejím podezření jen utvrdily. Cottilard obvinění odmítá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám