Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Natáčení svedlo Brada Pitta (60) a Angelinu Jolie (48) dohromady a před kamerou nejspíš vznikla i příčina jejich rozvodu. Herec se měl s kolegyní Marion Cotillard (48) díky filmu Spojenci tak sblížit, že to odneslo jeho manželství.

Drama z druhé světové války, v němž Pitt a francouzská herečka, která za roli Edith Piaf kromě Oscara a Zlatého glóbu obdržela i Českého lva, představují spokojenou rodinku, pilo Angelině krev už od prvního natáčecího dne. Mezi jejím mužem a Marion Cotillard to údajně jiskřilo i poté, co se vypnuly kamery. Jolie si byla moc dobře vědoma potenciálního nebezpečí, protože při vzniku filmu Pan a paní Smithovi dal Brad kvůli ní košem Jennifer Aniston (55).

Americká média spekulují o tom, že mezi Bradem a Marion nešlo jen o flirt, ale herci se měli natolik sblížit, že spolu počali dítě. Francouzská herečka má být těhotná. Na premiéře svého nového filmu s poněkud ironicky vyznívajícím titulem Je to jen konec světa se objevila ve volném bílém kabátu, pod nímž mohla rostoucí bříško dobře maskovat. Miminko by měla na svět přivést v prosinci, takže musela otěhotnět v březnu, kdy bylo natáčení Spojenců v plném proudu.

Cotillard se sice po oznámení rozvodu stala nejvyhledávanější celebritou, ale o tuto pozornost rozhodně nestojí. Herečka tvoří pár s francouzským kolegou Guillaumem Canetem, s nímž má pětiletého syna Marcela.

„Marion a Guillaume jsou spolu šťastni a o spekulacích nechtějí ani slyšet. Zvěsti o tom, že partnera podvedla s Bradem, ji naprosto ničí,“ tvrdí zdroj z okolí páru.

Reklama

Další články

Načítám