Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Dámy to mají ve francouzské pevnosti plné nástrah opravdu těžké. Vendula Pizingerová musela ze své podprsenky lovit obrovské šváby, na Vandu Hybnerovou (55) zase čekalo setkání s červy.

Známá herečka se nenechala ničím zaskočit a zvládla i disciplínu, v níž se pořádně protočila, přestože už od dětství nesnáší řetízkový kolotoč. Velkou neznámou pro ni byl úkol, kde její hlava procházela různými zvěrstvy, aniž by mohla zabránit kontaktu. Po střetu s ještěry a holuby se na Vandu sesypali červi. Jeden z nich si návštěvu z Česka obzvláště zamiloval a snažil se jí vecpat do úst.

„Výzvu jsem přijala ráda, kvůli návratu do dětství. Protože já jsem na soutěži vyrostla, ta soutěž běží skoro třicet let. Druhý důvod byl, že já jsem chodila do skauta, kde jsme plnili takový ty rychlošípácký bobříky, a já jsem byla držitelkou Hiawathovy zkoušky, což byla těžká indiánská zkouška skládající se z jedenácti orlích per – bolesti, hladu, samoty…, tak jsem si říkala, že je čas téměř po 35 letech zjistit, jestli se ještě hecnu,“ řekla Hybnerová o natáčení, které probíhalo ve čtyřicetistupňových vedrech.

Výprava složená z českých známých osobností se do Boyardu podívá už po čtvrté. Kromě bývalé skautky své schopnosti ověří i zpěvák Václav Noid Bárta (43) a hokejista Dušan Salfický. Sestavu doplní Ondřej a Táňa Gregorovi, kteří se natáčení zúčastnili krátce po svatbě.

Reklama

Další články

Načítám